MHP'den Önemli Karar! 3 Büyükşehirde Aday Çıkarılmayacak

İl ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda yerel seçimleri değerlendiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İstanbul, Ankara ve İzmir'den aday çıkarmayacağız." dedi.

24.11.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-13:12)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda yerel seçimlerde kurulacak ittifak ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BEKA İÇİN ÖNEMLİ'

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi tüm  kurum ve kurallarıyla bütün olarak oturmalıdır. Yeni sistemin mimarı Cumhur ittifakıdır. Yeni sistemin devam etmesi için bu ittifakın sürmesi lazımdır. Bu ittifakın kazasız belasız sürmesi milli beka için kritiktir. Cumhur İttifakı Türkiye'nin ruh köküdür. Cumhur ittifakı Türkiye'nin sistemsel açmazlarını telafi ediyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi 95 senelik cumhuriyetimizi gelecek nesillere taşıma vazifesi üstlenmiştir. Yeni hükümet sisteminden geriye dönüş olamaz."

"İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DE ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ"

"31 Mart seçimlerinden elde edilecek sonuçlar için elimizi taşın altına sokacağız. Buradan açıkça duyuruyorum. MHP İstanbul'un haricinde Ankara ve İzmir'den aday çıkarmayacaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayları kim olursa olsun desteğimiz tam olacaktır. Diğer her belediyede adaylığımız bulunuyor, adaylığı belli olan arkadaşlarımız da çalışmayı sürdürmektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal