MHP'den Melih Gökçek İddiaları ile Alakalı Açıklama: Kabulümüzdür!

Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddiaları ile alakalı MHP'den açıklama geldi. MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, "Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır" dedi.

24.10.2018-19:24 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-19:16) MHP'den Melih Gökçek İddiaları ile Alakalı Açıklama: Kabulümüzdür!

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'nin Ankara Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'e teklif verecği iddiası ile alakalı, "Melih Gökçek bu devlete ve özellikle Ankara'ya 25 sene hizmet vermiş bir siyasetçidir. Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır" dedi.

"MELİH GÖKÇEK BU ÜLKEYE 25 YIL HİZMET ETMİŞ BİR SİYASETÇİDİR"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM'de yaptığı basın toplantısında MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Melih Gökçek'e teklif vereceği ile alakalı bir soruyu yanıtladı. Cemal Enginyurt MHP olarak siyaset yapan herkese kapılarının açık olduğunu söyleyerek, "MHP olarak vatanını, devletini, bayrağını, ülkesini seven her toplumun üyesine MHP'nin kapısının ardına dek açık olduğunu liderimiz Bahçeli açıkça söylemişti. Melih Gökçek de bu ülkeye ve özellikle Ankara'ya 25 sene hizmet vermiş bir siyasetçidir. Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır. Yalnızca Gökçek değil Türkiye'de siyaset yapmak isteyen herkese açık MHP'nin kapısı. AK Parti bu ülkede bizim kesinlikle siyasi düşman olarak görmek istemediğimiz bir arti. AK Parti'de siyaset yapan kişiler bu ülkeye hizmet verme aşkıyla dolu olduğuna inandığımız kişiler. Yanlış yaptıklarında yanlışlarını korkusuzca eleştirdiğimiz kişiler. AK Parti yada CHP'li olması MHP'nin kapısının kapalı olduğu manasına gelemez" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal