MHP'den İYİ Partiye Sert Tepki!

Milliyetçi Halk Partisi tarafından yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı'ya sert ifadeler kullanıldı.

11.10.2018-13:57 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-13:44) MHP'den İYİ Partiye Sert Tepki!

Milliyetçi Halk Partisi tarafından yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı'ya sert ifadeler kullanıldı. Açıklamada, 'Siz hangi ara MHP’den kovulma nedeninizi açıklayarak aklandınız da utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne çıkma cesaretini gösterebiliyorsunuz' ifadeleri kullanıldı.

CİHAN PAÇACI'YA TEPKİ

MHP tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cihan Paçacı hakkında sert ifadeler kullanıldı. Açıklamada, Paçacı'nın 'ölçüsüz isnat ve göndermelerde' bulunduğu ifade edilirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'mazlum ve mağdur gösterilmeye çalışıldığı'na dikkat çekildi.

'MHP’ye çamur atma çalışmaları, yaman bir ruh hastalığının belirtisidir' sözlerinin yer aldığı açıklamada, 'Bu arada hemen her gün MHP’ye saldıran İP Sekreteri Paçacı’ya ise sorumuz şudur; siz hangi ara MHP’den kovulma sebeplerinizi açıklayarak aklandınız da utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne çıkma cesaretini gösterebiliyorsunuz' denildi.

MERAL AKŞENER'E SERT YANIT

Meral Akşener'e ilişkin sert ifadelerin bulunduğu açıklamada, 'Toplumsal barışı hedefe koymuş, cüretkâr ve çılgın bir surette siyasetin, toplumun dinamiklerini dinamitlemeye koyulmuştur.  Bu hanım; yer aldığı mevkiden bir partinin genel başkanına nasıl hitap edileceğini, tepkileri anlayışla karşılanması gereken heyecanlı gençlerin nasıl olgunluk ve hoşgörüyle yatıştırılacağından bir haber, adab-ı muaşeret yoksunu, politika fakiridir. Yaşını başını almış, torun tosun sahibi bir hanımken; abisi yaşındaki bir siyaset ustasını çocukça kavgaya davet edecek kadar nadan ve cahil olduğunu sürekli göstermekten oldukça memnundur. Müdire Hanım; siyasetteki başarısızlığını kapatmak için, bizimle nereye varacağını bilemediği bir münakaşa iklimi oluşturarak havayı elektriklendirip bulandırmaya çalışmaktadır. MHP saflarındayken yaptığı densizlikler, huysuzluklar yetmemiş, şimdi de partilileriyle MHP tabanı arasında kanlı bir kavga patlatma uğraşındadır. Müdire Hanım, MHP ile kendi partilileri arasındaki sıkıntıları sorumsuzca kaşıyarak, siyasi tartışmayı bir sinir harbine, üste çıkıp galebe çalma yarışına döndürmeye çalışarak toplumsal barışı, huzur ve sükûnu bozmayı amaçlamaktadır. Bu konu, yalnızca sıradan bir siyasi polemik olarak görülemez. İP Müdiresinin ve şakirtlerinin tutumu; toplumda fitne, huzursuzluk ve karmaşa çıkarma planının bir parçasıdır' denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal