MHP'den Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla alakalı açıklamalar yaptı. Depboylu, "Sayın Genel Başkanımızın sağlığı çok iyi" ifadesini kullandı.

01.02.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-15:45)  MHP'den Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Deniz Depboylu, Devlet Bahçeli'nin sıhhatinin çok iyi halde olduğunu ifade ederek, "Liderimiz her gün genel merkeze geliyor. Hiçbir sıkıntısı yok." şeklinde konuştu.

MHP Adana İl Başkanlığından sunulan açıklamada, Depboylu, İl Başkanı Bünyamin Avcı ve parti başkanlarını ziyaret etti.

Depboylu, ziyaretteki konuşmasında, Adana'nın çok talihli bir şehir olduğunu belirterek "Saygıdeğer liderimiz gibi bilge bir insanı yetiştiren topraklarda olmak son derece mutluluk verici. Dolayısıyla Adana'nın yeri her zaman farklı olmuştur." değerlendirmesini yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunu aktaran Depboylu, şu sözlerle açıkladı:

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN SAĞLIĞI ÇOK İYİ"

"Sayın Genel Başkanımızın sağlığı çok iyi. Yakın zamanda bir iki toplantı iptal ettik. Farklı nedenlerden ötürü TBMM'deki grup toplantısını erteledik. Liderimiz her gün genel merkeze geliyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Gündemi sürekli takip ediyor ve çalışmalarını sürdürüyor."

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da şehrin problemleri hususunda bilgi aktararak, "Partimizi Adana'da hak ettiği yere taşımaya kararlıyız. Halkımız bizi seviyor, partimize güveniyor, büyük bir teveccüh gösteriyor." dedi.

Ziyaret esnasında MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı da katılım gösterdi.

Son Dakika Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal