MHP'den Çok Sert Açıklama: Kadife Eldiven İçindeki Demir Yumruk!

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener arasındaki tartışmanın ardından MHP'den ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmasın" dendi.

05.10.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-11:38) MHP'den Çok Sert Açıklama: Kadife Eldiven İçindeki Demir Yumruk!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında meydana gelen tartışma ile alakalı olarak açıklamalar yaptı. Açıklamada, dün gece Akşener'in evinin önünde gerçekleştirilen protestodan bahsedilmedi.

İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında meydana gelen tartışma ile alakalı olarak bir açıklama paylaştı.

Büyükataman, 'Kınalı Yapıncak' dediği Akşener'in "Bu af hikayesini getirir de FETÖ'nün kodamanlarının serbest kalmasına bağlarsanız dünyayı size dar ederiz haberiniz olsun" ifadesine tepki gösterdi.

"Kınalı Yapıncak ve tarafları bilmez fakat halk farkındadır ki 15 Temmuz’dan çok önce FETÖ hainine bayrağı ilk olarak MHP açtı" diyen Büyükataman, şöyle devam etti:

— 15 Temmuz gecesi ise Ankara’daki ilk çıkışı MHP gerçekleştirdi, millî tavrı MHP gösterdi. Temyiz kudreti kaybının net bir göstergesi olan hafıza kaybıyla dumura uğradığı için kendisi anımsamayabilir fakat Ülkücü Hareket çok iyi hatırlıyor. Kendileri 'yurtta sulh' deyip FETÖ’cü hakimlerle MHP’yi ele geçirmeye çabalarken MHP, FETÖ’ye karşı bir savaş açmıştı ve bir milim dahi geri adım atmamıştı. FETÖ liderinin 'O hanıma sahip çıkın, kollayın' dediği hanım kimdir? 'İçişleri Bakanı biz yaptık, bizim referansımızla oldu' dedikleri kişi kimdir? Tabii ki bu şahıs FETÖ üstünden sahte racon kesen şahıstır. Türkiye bunları biliyor.

PROTESTOYA DEĞİNİLMEDİ

Dün Akşener'in evinin önünde MHP'li olduğunu ifade eden kişiler tarafından gerçekleştirilen protestoya değinilmeyen açıklamada "Demirden korksa trene binmeyeceğini söyleyene, bir defa yanlış trene bindiyse; koridordan ters tarafa gitmesinin hiçbir manası olmayacağını anımsatmak isteriz. Son olarak; Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmasın" dendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal