MHP'den AK Parti ile İttifak Açıklaması! Yeşil Işık Yaktılar

Yerel seçimlere 7 ay kala MHP'den AK Parti ile ittifak konusunda umut veren açıklamalar geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP'nin de bu fikirde olduğunu söyledi.

08.09.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 08.09.2018-11:42) MHP'den AK Parti ile İttifak Açıklaması! Yeşil Işık Yaktılar

Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı'nın devam etmesi için çalışmaların olması doğrultusunda MHP'nin de gönüllü olduğunu söyleyen Yıldırım, "Yerel yönetimler olması için uğraşacağız." dedi.

30 BÜYÜKŞEHİR İÇİN MESAJ VERİLDİ

Terör örgütleri ve onların siyasi partileriyle ortak çalışanlara taviz verilmeyeceğini söyleyen Yıldırım, "Önümüzde yerel seçimler var. Aşağı yukarı 7 ay sonra gidip oy vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere Türkiye'mizde yer alan 30 büyük şehrin, seçimlerinin mevcut da seçilmiş olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin aleyhine tezahür edebilecek olan bir yapılaşmaya izin vermeyeceğiz ve bunun mücadelesini vereceğiz." biçiminde konuştu.

"NİYET HAYIR AKIBET HAYIRDIR"

Yıldırım, konuşmasının devamında ise şöyle söyledi;

"FETÖ’ye, PKK’ya, PYD'ye, HADEP'e ve bunun taraflarına, bunların ortaklarına, onlarla birlikte hareket eden siyasi partilere, Türkiye’nin bekası hususunda taviz vermeyeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde başta söylediğim gibi 30 büyükşehirde Cumhur İttifakı'na destek veren siyasi partilerden meydana gelen yerel idareler olması için elimizden geleni yapacağız. Niyetimiz budur, mücadelemiz budur. Niyet hayır akıbet hayırdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal