MHP Seçim Çalışmalarına Başlıyor! İttifak Olacak Mı?

MHP yerel seçim çalışmalarına startı bayramdan sonra verecek. Alınan bilgilere göre MHP bu seçimde hiç bir parti ile ittifak kurmayacak.

16.08.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-12:55)

Yerel seçimler için aday tespit etme uğraşlarına yoğunlaşan MHP, Kurban Bayramı'ndan sonra çalışmalarına başlayacak. Aday olarak ilk önce mevcut belediye başkanlarını düşünecek parti yönetimi tarafından, seçimin az oyla kaybedildiği, çok adayın olduğu yerler ile son seçimde aday olan ve bu isteği sürenlerle alakalı bir portföy hazırlandı. MHP yerel seçimde herhangi bir ittifak kurmayacak ve ortak aday belirlemeyecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Alınan bilgiye göre, MHP, 2019'un Mart ayında gerçekleştirilmesi düşünülen yerel seçim için şimdilik resmi bir çalışma açmamış olsa da teşkilat ve adaylar çapında çalışmalarını devam ettiriyor.

ADAY BELİRLEME ÇALIŞMALARINA YOĞUNLAŞTILAR

Bir önceki yerel seçimden yaklaşık 1 buçuk sene önce adaylarını tespit eden ve alana inen MHP, bu seçimde de öncelikli olarak aday tespit etme çalışmalarına yoğunlaştı. Aday olarak ilk önce mevcut belediye başkanlarını düşünen MHP, seçimin az farkla yitirildiği, çok adayın olduğu belediyeler ile son seçimde aday olan ve halen bu isteği sürenlerle alakalı bir portföy hazırladı.

"KARNE" NİTELİĞİNDE RAPORLAR SUNULACAK

MHP'de, aday tespit etmede mevcut il ve ilçe belediye başkanlarının taahhütlerini ne derecede yerine getirdikleri ile alakalı genel merkeze giden ve bir nevi "karne" niteliğindeki raporlar etkili olacak.

HAZIRLANAN RAPORLAR BAHÇELİ'YE SUNULUYOR

Partide, bu raporları incelemek için kurulan ve çalışmalarını hızlandıran heyet, hazırladığı raporları belli dönemlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye veriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal