MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

Cumhur İttifakı'na karşı olumsuz söylemleri ve tutumları nedeniyle gündeme konusu olan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, kesin ihraç talebiyle partisinin disiplin kuruluna gönderildi.

03.01.2019-13:44 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-13:41) MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

Cumhur İttifakı'na karşı olumsuz söylemleri ve tutumları nedeniyle gündeme konusu olan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, kesin ihraç talebiyle partisinin disiplin kuruluna gönderildi.

 

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta; tedbirli olarak ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığımıza sevk edildi" sözlerini kullandı.

"İTTİFAK OLMAZSA OLMAZIMIZ DEĞİL"

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Cumhur İttifakı'nın Samsun'daki görüşmeleri ile alakalı konuşmasında "Genel başkanımız ifade etti. Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil. MHP olarak Samsun'da 7 belediye istedik ancak AK Parti 2 belediye verdi" sözlerini kullanmıştı. Bunun üzerine Cumhur İttifakı'na aykırı davranışları nedeniyle MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta disipline gönderildi.

 

SEVK ÇALIŞMALARININ BAŞLATILDIĞI BİLDİRİLMİŞTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, disiplin kuruluna yapılan sevk hakkında "Cumhur İttifakı ruhuna aykırı faaliyetlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da Merkez Disiplin Kurulu'na sevki hususunda gerekli çalışmalar başlatılmıştır." açıklamasında bulunmuştu.

 

MHP SAMSUN İL BAŞKANI DA GÖREVDEN ÇEKİLMİŞTİ

MHP'de Samsun İl Başkanı Taner Tekin de "Cumhur İttifakı ruhuna aykırı" tutum ve davranışlarının neticesinde görevinden alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal