MHP Liderinden Çok Sert Açıklamalar: Kaçacak Delik Ararsınız

MHP grup toplantısınında önemli açıklamalar yapan Genel Başkan Devlet Bahçeli, ABD'nin YPG ile yanak yanağa olduğunu söyledi. Bahçeli, "YPG'li teröristler ABD'li askerlerle gözcülük yapacaksa bu halkın sabrı taşarsa herkes kaçacak delik arar" dedi.

04.12.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-11:17) MHP Liderinden Çok Sert Açıklamalar: Kaçacak Delik Ararsınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Adaletli paylaşım, insan onuruna saygı yok hükmündedir. Yemen'deki bir çocuğun Londra'daki bir çocuk kadar değeri yoktur. 

BU MİLLETİN SABRI TAŞARSA HERKES KAÇACAK DELİK ARAR

Sayın Cumhurbaşkanı'nın G20 zirvesinde gerçekleştirdiği konuşma çok önemli ve mühimdir. Sayın Erdoğan'ın duruşu takdiri hak ediyor. Fırat'ın doğusunu terörden arındırma iradesinin G20 zirvesinde gündeme gelmesi takdire şayan bir duruştur. Malum ve sabıkalı devletler hem teröre karşı çıkıp hem terörle iç içe olmayı nasıl izah edecek. ABD terör örgütleriyle devamlı yanak yanağıdır. ABD kimi kimden korumakta, neyi gözlemlemek için hazırlık yapıyorlar? YPG'li teröristler ABD'li askerlerle gözcülük yapacaksa bu halkın sabrı taşarsa herkes kaçacak delik arar.

Gözlem noktalarını finanse edecek Suudi Arabistan Allah'tan korkuyorsa önce işlediği vahşi cinayetin bedelini versin.

Dileğimiz Ukrayna ile Rusya arasındaki kutuplaşmanın sona ermesidir. Son dönemde her yer karıştı. Şu anda Fransa'da sarı yelekliler her yeri yakıyor. Gezi olayları sonucunda polisin müdahalesinden rahatsız olan Fransa, Türkiye'ye ne söylemişse yemiş yutmuştur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal