MHP Lideri Fırsatçılara Kan Kustu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, fırsatçılar hakkında, 'Öğrenmek isteriz ki döviz yükselince fiyatları abartanlar döviz gerileyince niçin aynı tavrı sergilemiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir.' diyerek sert çıktı.

06.11.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-14:20)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, fırsatçılar hakkında, 'Öğrenmek isteriz ki döviz yükselince fiyatları abartanlar döviz gerileyince niçin aynı tavrı sergilemiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir.' diyerek sert çıktı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Enflasyon rakamları belli, değerlendirildi rakamlar. Bir gerçek vardır ki bu canavar başını çoktan kaldırmıştır. Son 15 senenin en yüksek rakamına çıkmıştır enflasyon. Anlaşılan yüzde 10'luk fiyat indirimlerinin etkisi sınırlı olmuştur. KDV ve ÖTV indirimlerinin neticesini de kısa zamanda göreceğiz. Kurdaki gerilim etkisini kaybetmekte, Türk lirası değer kazanmaktadır. Yanlı ve ısmarlanmış görüşler de seslendirilmektedir. Hevesleri kursaklarında kalacak.

KAZANDIKLARI HER LİRA HARAMDIR

Öğrenmek isteriz ki döviz yükselince fiyatları arttıranlar döviz düşünce niçin aynı tavrı sergilemiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir. MHP, ekonomik sıkıntılardan siyasal çıkar elde etmeyi kabul etmeyen ahlaka sahiptir. Milletimize tercüman olmak en temel önceliğimiz ve görevimizdir. Doğruları söylemekten, kralı gelse korkmayacağız ve çekinmeyeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal