MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Kaçtı" Dediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cevap Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çubuk'taki olaydan kaçmakla suçladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan cevap geldi. Yavaş, "Kemal Bey benden önce geçti. Ayrıldık daha sonra. Birbirimizi göremedik" dedi.

24.04.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-09:06) MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Kaçtı" Dediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cevap Geldi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dönük saldırı siyasetin bir numaralı gündemi durumuna geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı o gün Kılıçdaroğlu'nun yanından kaçmakla itham etti.

"ARAMIZDA 40-50 METRE MESAFE OLDU"

Mesele ile alakalı basın mensuplarına açıklamalar yapan Mansur Yavaş, "Kemal Bey ile o anda ayrılmamızın nedeni, onu arabanın arkasına koydular. Cenazeyle birlikte oraya götürdüler. Benim etrafımda da Çubuklular vardı. Biz geçemedik. Daha sonra beni gördüklerinde biz geçtik fakat aramızda 40-50 metre mesafe oldu. Toz toprak kalktı. Sol taraf boştu. Yani sağ taraftan götüreceklerine soldan götürse vatandaşa daha uzak olurdu diye düşünüyorum." sözlerini kullandı.

"KEMAL BEY BENDEN ÖNCE GEÇTİ"

Bir muhabirin, "Bırakıp gittiğiniz doğrultusunda birtakım eleştiriler var." sözüne Yavaş, "Kemal Bey benden önce geçti. Ayrıldık daha sonra. Birbirimizi göremedik." cevabını verdi.

"KEMAL BEY BEKLETİLMELİYDİ"

Protesto sesleri çıktığı vakit protokolün hepsinin etrafının çevrilip bekletilmesi gerektiğini ifade eden Yavaş, "Çünkü normalde halk cenazenin arkasında gidecek. Halk cenazenin arkasından gidince belki bunlar olmayabilirdi. Çünkü cenazeyle beraber Kemal Bey gidince halk da onunla birlikte gitmiş oldu. Bence bekletilebilirdi çünkü protestolar sürüyordu orada insanlar namaz kılarken." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal