MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Çağrısının Ardından 2 İYİ Partili İsim MHP'ye Geçti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geride bıraktığımız günlerde yaptığı "geri dönün" çağrısı ardından Kocaeli'de İYİ Partili 2 isim MHP'ye geçti.

03.08.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-16:28) MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Çağrısının Ardından 2 İYİ Partili İsim MHP'ye Geçti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı ardından Kocaeli'de İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Mehmet Duran Yılmaz ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ateş MHP'ye geçti.

BAHÇELİ'İN ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ağustos Perşembe günü Twitter'dan paylaştığı açıklamada şu sözleri kullanmıştı:

"3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti'nin 4. Olağanüstü Kurultayı gerçekleştirilecektir. Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda olan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi'ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir. "

"Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma vakti gelmiştir. İYİ Parti'nin Olağanüstü Kurultay'ında MHP'yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye'nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içerisinde geleceğe taşıyacaktır."

AKŞENER'DEN YANIT

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Twitter'dan paylaştığı açıklamada "Recep Tayyip Erdoğan gene ne dedin bu arkadaşa?" demişti.

TÜRKKAN: KOPUŞLAR MHP'DE OLACAK

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bugün DW Türkçe'ye yaptığı açıklama şu sözleri kullandı:

"Ruhen zaten MHP'de olmadığımız için MHP'den ayrıldık. MHP'den çıktık. Kimsenin MHP'ye gitmeyeceğini Bahçeli de çok iyi biliyor. Mutlu değiller. Hiç istemedikleri halde devamlı liderlerini övmek mecburietinde kalıyorlar. Göreceksiniz; önümüzdeki süreçte MHP'den kopuşlar olacak"

2 İYİ PARTİLİ İSİM MHP'YE GEÇTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinden İYİ Parti'ye geçen eski MHP'lileri yeniden partilerine davet etti. Bahçeli'nin daveti ardından Kocaeli'de İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Mehmet Duran Yılmaz ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ateş, MHP'ye geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal