MHP Lideri Devlet Bahçeli'den İlber Ortaylı'ya Sert Cevap

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Tunç Soyer konusunda MHP'lilere gülüyorum" diyen İlber Ortaylı'ya cevap verdi. Bahçeli, "Tavsiyem Ortaylı gülmeye devam etsin, ama kendine" dedi.

04.02.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-15:24) MHP Lideri Devlet Bahçeli'den İlber Ortaylı'ya Sert Cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İlber Ortaylı, Nurettin Soyer hayranı, Tunç Soyer müdafi olabilir, fakat Milliyetçi-Ülkücü Hareket sırtından ahkam kesemez, totoloji yaparak, polemik üreterek, yanlışa kılıf bularak hiçbir yere varamaz. Önerim Ortaylı gülmeyi sürdürsün, fakat haline" dedi.

"İLBER ORTAYLI HALİNE GÜLSÜN"

İlber Ortaylı'nin "MHP'lilere gülüyorum" sözleri ile alakalı konuşan Bahçeli, "Beni bile düşündüren İlber Ortaylı'nın Tunç Soyer ile alakalı yaklaşımımızdan sebeple 'MHP'lilere gülüyorum' demesi. 'MHP'liler takımına tam gülünür' diyor. Bir defa biz bir takım değiliz, muazzam bir davayız. Esas anakronik tuzağa düşen Ortaylı'nın bizatihi kendisidir. Gülmesi iyi bir durum, sağlık belirtisi, mutlu olduğunun emaresi. Ancak Ortaylı güle güle bize mi gülmüş? Başka gülecek bir şey bulamamış mı? O kadar mizah dergisi var, o kadar komedi dizisi var, gülecekse bunlara gülsün, hem kahkahalarla hem de saatlerce.

Ağlanacak duruma gülen, zulme tebessümle alkış tutan birisinin münevverlik iddiası başlı başına tutarsızlık ve kara mizah değil mi? MHP'lilere Tunç Soyer'den sebeple gülen birisi, 12 Eylül'de ağlayan, acı çeken, işkence ve eziyetlere mahkum edilen Milliyetçi-Ülkücü Hareket'le alay ediyordur. Bunun anlaşılır, anlatılır, kabul ve izah edilir tarafı da yoktur. Ortaylı, Nurettin Soyer hayranı, Tunç Soyer müdafi olabilir, fakat Milliyetçi-Ülkücü Hareket sırtından kurban kesemez, ahkam kesemez, totoloji yaparak, polemik üreterek, yanlışa kılıf bularak hiçbir yere varamaz. Anlayan anlamıştır zaten, önerim Sayın Ortaylı gülmeyi sürdürsün, fakat haline" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal