MHP Lideri Devlet Bahçeli'den, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Milliyetçilik Cevabı

MHP Lideri Devlet Bahçeli Twitter üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaoğlu'nun milliyetçilik sözlerine cevap veren Bahçeli, "Virane zihninde milliliğin kırıntısı bile olmayan birisinin bize milliyetçilik anımsatması yapması zeka özrü değil, zilletin zehir tesiridir" dedi.

02.02.2019-19:32 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-19:43) MHP Lideri Devlet Bahçeli'den, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Milliyetçilik Cevabı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üstünden yüklendi. Bahçeli tweetlerinde, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun milliyetçilik ile alakalı sözlerine sert cevap verdi.

İşte Bahçeli'nin o sözleri;

"KILIÇDAROĞLU'NUN ŞAHSIMLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERİNİ İBRETLE İZLEDİM"

"Dün sabah amacı belli, hedefi belli, varmak istediği yer belli olan malum bir televizyon kanalında CHP Genel Başkanı'nın şahsımla alakalı değerlendirmelerini ibretle seyrettim. Milliyetçilik hususunda kestiği ahkamı, kırdığı potu, döktüğü aklının dibini gülümseyerek izledim.

"KILIÇDAROĞLU, YİNE BALTAYI TAŞA VURDU"

Sayın Kılıçdaroğlu gene yaş tahtaya bastı, gene baltayı taşa vurdu, bir defa daha açığa düştü! Gerçi bu gibi durumlar onun için öylesine olağan ve otomatiğe bağlanmıştı ki, durumuna ne acıyan ne de haksızlığını araştıracak kalmıştı. Fakat haksızlık karşısında susmak dilsiz şeytanlıktır.

"MİLLİYETÇİLİK TARİFİ KÖRÜN FİL TARİFİNE BENZER"

Aklına eseni söyleyen hak ettiğini bulur, lafın okkalısını duyar. Sayın Kılıçdaroğlu'nun milliyetçilik tarifi körün fil tarifine bütünüyle  uyar. Virane zihninde milliliğin kırıntısı bile olmayan birisinin bize milliyetçilik anımsatması yapması zeka özrü değil, zilletin zehir tesiridir.

"BENİM İÇİN ÜZÜLÜYORMUŞ, DERT ETMESİN BU DA GEÇER"

Bir tarafta, Sakarya'daki Silah Fabrikası'nın satışına neden sessiz kaldığımı soruyor, diğer tarafta Bahçeli'den hiçbir çıkış beklemiyorum diyor. Sayın Kılıçdaroğlu tam bir çelişki yumağı, tam bir yalan ve aldatma yuvası. Benim için üzülüyormuş, dert etmesin bu da geçer!

"SENDEN MİLLİYETÇİ OLMAZ"

Bak Sayın Kılıçdaroğlu, kalbin çürük olsa dahi, kulağını bana ver. Milliyetçilik lafla olmaz, doğru. Senden zaten milliyetçi olmaz. Vatana, bayrağa, orduya kast edenlerle ittifak kurmuş birisinin ağzına alacağı ne millet, ne de milliyetçiliktir, yalnızca zillet ve rezalettir.

"KILIÇDAROĞLU, YİNE SINIFTA KALDIN"

Ortada satış yok iken var demek yalandır. İşletme hakkının devir işlemleri devam ederken her şey bitti ve Katar ordusu aldı demek sahtekârlıktır. Sayın Kılıçdaroğlu farkındaysan gene çaktın, yine sınıfta kaldın.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal