MHP Lideri Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı Türk Milletinin Ta Kendisidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Cumhur İttfakı ile ilgili çok önemli açıklamalar geldi. Bahçeli, AK Parti ile MHP arasında bir sorun olmadığını söyleyerek, "Bilmeyen varsa tekrar söyleyeyim Cumhur ittifakı Türk milletinin ta kendisidir" dedi.

08.05.2019-13:26 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-13:16)

Cumhur İttifakı'nın üyesi olan MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli partsinin grup toplatısında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Bunlar günlerce utanmadan sıkılmadan MHP ile AK Parti arasında bir problem varmış gibi yazıp çizdiler. MHP'nin AK Parti'nin altını oyduğunu ahlaksızca iddia ettiler. Cumhur ittifakını bakışımızı 1 Mayıs'ta paylaştım. Müfteriler hayal kırıklığına uğradı. Cumhur ittifakıyla alakalı yorumları ciddiye almıyoruz fakat böyle yaptıkça şımarıyorlar. Bilmeyen varsa tekrar söyleyeyim Cumhur ittifakı Türk milletinin ta kendisidir." dedi.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında öne çıkanlar:

"MHP olarak tarafımız Türkiye'nin safıdır. MHP'nin yeri sinesinden çıktıüı Türk halkıdır. Unutmayınız ki geleceğini planlayamayan halkların hiç bir zaman parlak bir istikbali olmamıştır. Biz Türk halkıyız biz Türkiye'yiz biz bin senelik kardeşliğin bakiyesiyiz. Türkiye zorlu bir seçim sürecinden geçmiştir. 31 Mart'ın kazananı açık ara farkla Cumhur ittifakıdır. Milli uzlaşmanın ismi Cumhur ittifakı olmuştur. Bize göre 31 Mart düğümü çözmüş kararını vermiştir. Halkın sözünün üstüne söz söylemek mümkün değildir.

İTTİFAKIN KOPMASINI İSTEYENLERE CESARET GELDİ

Türk halkı iradesini göstermiş kararını vermiş meseleyi kapatmıştır. Fakat 31 Mart'ın hemen ardından sonuçlar siyasi gündemin seyir ve yönünü direkt etkilemiştir. Cumhur ittifakına dönük sistemli planlı ve tezgahlarla alakalı söyleyeceklerim vardır. 31 Mart'tan sonra Cumhur ittifakının kopmasını arzulayan çevrelere adeta cesaret gelmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal