MHP Lideri Devlet Bahçeli: Ağustos Ayı Zafer Ayıdır

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alpaslan Türkeş'in kabrini ziyaretinin sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesajında yer alan, "Ağustos'ta zaferler halkasına bir yenisini ekleyeceğiz" sözünün hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Ağustos ayı zafer ayıdır" dedi.

11.08.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 11.08.2019-10:23) MHP Lideri Devlet Bahçeli: Ağustos Ayı Zafer Ayıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazi Merkez Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra bir  grup partiliyle MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki  kabrini ziyaret etti.

TÜRKEŞ'İN MEZARINI ZİYARET ETTİ   

MHP'nin kurucusu olan Alparslan Türkeş'in kabrine kırmızı karanfil bırakıp dua eden Bahçeli, daha  sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"AĞUSTOS AYI ZAFER AYI"    

MHP Genel Başkanı Bahçeli, gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın "Ağustos ayı, bizim tarihimizde zaferler ayı olarak geçer. İnşallah bu  ağustosta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini ekleyeceğiz." sözlerini  hatırlatarak, Fırat'ın doğusuna yönelik bu ay içinde bir operasyon yapılıp  yapılmayacağına ilişkin sorusu üzerine, ağustos ayının zafer ayı olduğunu  kaydetti.

BAYRAMLAŞMA YARIN  

Devlet Bahçeli, MHP'nin geleneksel hale getirdiği bu yılki bayramlaşma  programını yarın saat 14.00'te yapacaklarını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal