MHP Lideri Devlet Bahçeli Af Talebini Bir Kez Daha Yineledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 24 Haziran seçim beyannamesini açıkladı. Beyannamenin sunumunu kendisi yapan Bahçeli, daha önce de dile getirdiği af konusunda, "Af talep ettiğimiz zaman sırtı kabarmış kediye dönüyorlar, sanki çıldırıyorlar" dedi.

26.05.2018-19:04 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-19:20)

AK Parti ve CHP'nin sonrasında MHP'de seçim beyannamesini duyurdu. MHP'nin seçim beyannamesinin konuşmasını Genel Başkan Devlet Bahçeli gerçekleştirdi.

"PİŞMANLIK YAŞAYAN HER ÜLKÜDAŞIM İLE KUCAKLAŞMAYA HAZIRIM"

Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler ve kadın katilleri dışında kalanlar için af talebi yapan Bahçeli, "Nerede görüştünüz, ne ara ittifak kararı aldınız? Biz ittifak dediğimiz zaman, yüksek sesle bağıran siyasi yobazlar, siyasi kaçkınlar, sahneye gelmişler. Bunlar siyaseti deri mülke döndürdüler. Varsın PKK'nın kurşun askeri olsunlar, geldikleri yere geri gidecekler. Gittikleri yerde de halka hesap verecekler. İYİ Parti de dahil hepsi PKK'lı Demirtaş'ın serbest kalmasını talep ediyorlar. Buradan söylüyorum, pişmanlık duyan, hatasını kabul eden her ülküdaşım ile barışmaya hazırım.

"ERDOĞAN'IN YÜKSEK BİR OYLA SEÇİLECEĞİNE İNANIYORUZ"

Biz cezaevindeki ülküdaşlarımız ile af talep ettiğimiz zaman sırtı kabarmış kediye dönüyorlar, sanki çıldırıyorlar. Kim heybesinde ne varsa onu yermiş? Biz bayrak, ülkü, vatan diyoruz. Onlar Kandil'in ardından gidiyor, onların borusunu üflüyorlar. Ancak yanlarına kalmayacak, yarınlara kalmayacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin yapısı ve güvenliği için Erdoğan olması lazımdı. Erdoğan'ın yüksek bir oyla seçimi kazanacağına inanıyor ve görüyoruz." dedi.

Bahçeli'nin bazı vaatleri şöyle:

- Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri dışında kalmak üzere, kader mahkumlarına af çıkarılması,

- Halkın, kredi ve kredi kartı borçları ve yüksek faiz sarmalının sebep olduğu yoksulluk batağından kurtarılması,

"ESNAF VE ÇİFTÇİLERİN PRİM YÜKÜ HAFİFLETİLMELİ"

- Ekonominin gereksinimi olan kısımlarda yapısal reformların çabucak yapılması, esnaf ve çiftçilerin vergi ve prim yükünün dindirilmesi,

- AVM kanununun tekrar yapılması, esnafı bitiren AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine dönük önlemler alınması.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal