MHP Lideri Bahçeli'ye Partisinin Ne Kadar Döviz Bozdurduğu Soruldu!

MHP Lideri Devlet Bahçeli ABD krizi ile alakalı basın toplantısı yaptı. Bahçeli'ye basın mensupları tarafından partisinin ne kadar döviz bozdurduğu soruldu. Bahçeli bu soruya, "Merak edenler bankadan öğrenebilirler" yanıtını verdi.

15.08.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-17:04)

ABD ile Türkiye arasında meydana gelen ekonomik kriz ile alakalı basın toplantısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, basın açıklamasının ardıdnan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, MHP'nin ne kadar dolar bozdurduğu ile alakalı soruya yanıt vermedi.

TL'YE ÇEVRİLMESİ İÇİN TALİMAT VERMİŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin döviz hesaplarının Türk lirasına çevrilmesi için emir vermişti. Bu emir ardından harekete geçen parti görevlileri, dün kasada olan dövizleri TL'ye döndürmüştü.

BAHÇELİ RAKAM VERMEDİ

Bahçeli, MHP'nin ne kadar dolar bozdurduğu ile alakalı bir soruya ise şu biçimde cevap verdi:

" MHP hazine desteğinin haricinde hiçbir kişi ve kuruluşa el açmaz. Hazineden ne almışsak partimizi onunla idare etmeye uğraşırız. Bu arada bazı değerlendirmeler olurken. Dövize yatırılan bazı banka mevduatlarımız da vardır. Bankadan merak edenler ne kadar paramızın olduğunu öğrenebilirler. Asıl merak edilenler, çok holdingten beslenenlerin kimler olduğu, ne kadarını döviz ne kadarı TL ve Avro'dan aldığını öğrenmek isteriz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal