MHP Lideri Bahçeli'den Teşkilatlara Önemli Uyarı

MHP Lideri Bahçeli, tüm teşkilatlarına bir genelge gönderdi. Genelgede Cumhur İttifakı'nı zedeleyecek tüm açıklamalardan kaçınılması istendi.

01.05.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-17:44) MHP Lideri Bahçeli'den Teşkilatlara Önemli Uyarı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkedeki tüm teşkilatlarına bir genelge yollayarak 24 Haziran seçimleri öncesi önemli ikazlarda bulundu.

"İTTİFAKA ZARAR VERMEYİN"

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın konumuna dikkat çekerken "Provokasyonlara çok dikkat edilmeli. İttifakı zora düşürecek yorum ve açıklamalardan kaçının" ifadelerini kullandı.

Genelgede şu maddeler yer buldu:

1- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yüce milletimizin her üyesine anlatılacak, yeni sistemin özellik ve içerikleri tek tek anlatılacak.

2- Türkiye üzerinde oyun oynamak için tuzak kuran iç ve dış akıl veya aktörlerin tahrik ve provokasyonlarına çok dikkat edilecektir.

3- Adalet ve Kalkınma Partisi'yle değişik siyasi kulvarlarda olsak da, amaç birlikteliği yaptığımız nettir.

4- Özellikle partimizin yetkili kişilerinden çıkmayan, resmiyet kazanmamış, onayı yapılmamış, yalnızca tezvirat boyutunda kalmış açıklama, iddia, fikir, söz ve isnatlara kesinlikle değer verilmeyecek, aldırış edilmeyecektir.

5- Seçim propaganda aşamasında ağız birliğinin önemi çok büyüktür.

6- Seçim aşaması içinde kullanılacak ekipmanların farklılık göstermemesi ve bu hususta tam bir uyumun sağlanması zorunludur.

7- Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısından korkan, bunu önlemeyi amaçlayan ve içimize girmenin yollarını arayan kişi veya şahıslara karşı son derece dikkatli olunacaktır.

8- Genel Başkan konuşmaları, mesajları, konuşmaları, sosyal medya paylaşımları, Genel Merkez açıklamaları yakinen ve birebir takip edilecek, söz ve açıklamalarının sınırları bunlara bağlı olacaktır.

Cumhur İttifakı, Cumhuriyet'in ahlakı, milletin aklıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal