MHP Lideri Bahçeli'den Teşkilatlara İttifak Uyarısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den teşkilatlarına yerel seçimlerle alakalı kritik bir uyarı geldi. Bahçeli imzası ile teşkilatlara gönderilen yazıda, "Bu ittifak kaygan ve kaypak bir ittifak değildir" denildi.

04.01.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-16:26) MHP Lideri Bahçeli'den Teşkilatlara İttifak Uyarısı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına genelge yolladı. Bahçeli, "Bu ittifak kaygan ve kaypak bir ittifak değildir." dedi.

"BU İTTİFAK SIRADAN BİR BİRLİKTELİK DEĞİLDİR"

MHP Lideri Devlet Bahçeli imzasıyla yollanan genelgede şu sözler yer alıyor:

"Cumhur İttifakı, Türkiye'yi gelecek bin senelere taşıma amacı ile temellenmiş, bekamızı muhafaza ve müdafaa azmiyle ahlaki ve hukuki varlığını temin ve tescil ettirmiştir."

"Bu ittifak sıradan bir ortaklık, çıkar merkezli bir oluşum, siyasi dürtülere teslim olmuş bir yapı, küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ittifak değildir."

"SİYASİ ÇETELE TUTMADIĞIMIZ HER TÜRLÜ İZAHTAN VERASTEDİR"

"Cumhur İttifakı'nın siyasi beraberlikten ziyade ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımız gözeten bir bir beka beraberliği olduğu hatırlanmalı. Cumhur İttifakı'nın mehabetini ve meşruiyetini gölgeleyecek açıklama, değerlendirme, yorum, yayın ve beyanatlardan kesinkes uzak durulacaktır."

"Parti olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kaç belediye kazanırız, kaçını kaybederiz zaviyesinden bakmadığımız açıktır, bilinmektedir. Siyasi çetele tutmadığımız her türlü izahtan varestedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal