MHP Lideri Bahçeli'den Muharrem İnce'ye: Vay Densiz Vay

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'li Muharrem İnce'ye çok sert sözlerle yüklendi. İnce'nin "beka" açıklamalarına değinen Bahçeli, "Vay densiz vay. Bekayı zeka problemi olarak görmek sadece senin gibi mankurtların işidir" dedi.

24.01.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-15:32) MHP Lideri Bahçeli'den Muharrem İnce'ye: Vay Densiz Vay

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında açıklamalar yaptı. Bahçeli açıklamasında Muharrem İnce'nin 'beka' açıklaması için çok sert sözler kullanarak "Vay densiz vay. Bekayı zeka problemi olarak görmek sadece senin gibi mankurtların işidir. Fakat senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin tarzıdır. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekamızı yok mu sayacağız?" sözlerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar;

"Ülkemizin en hassas döneminde gerçekleştirilecek olan seçimlere 67 gün kala adaylarımızın takdim ve tanıtımı için bir araya geldik. İşimiz fazla hedeflerimiz büyük yükümüz ağırdır. 31 Mart 2019'da inanıyorum ki Türkiye ehline verilecektir. Türkiye'nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmez.

CHP'Lİ İNCE'YE ÇOK SERT SÖZLER

İnce ince nifak taşları döşeyen, orada burada partisinin genel başkanının hedef alan bir kişi de cumhurbaşkanlığı adaylığında yaşadığı şok ve hezimeti hazmedemediğinden ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir aşamaya gelmiştir. Aklı epey incelmiş bu zavallıya göre yalnızca bir yerel seçimi beka problemi olarak millete anlatmak zeka sorunuymuş.

Biz bu ucube zihniyete hak ettiği yanıtı vereceğiz. Vay densiz vay. Bekayı zeka sorunu olarak görmek sadece senin gibi mankurtların işidir. Fakat senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin tarzıdır. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekamızı yok mu sayacağız? Zaten zillet koalisyonu 31 Mart'ı beka olarak görseydi biz kendimizi sorgulardık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal