MHP Lideri Bahçeli'den Kritik Soru: Alaattin Çakıcı da Serbest Kalır Mıydı?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkması için kampanya yürütüldüğünü hatırlatarak, "Mesela Alaattin Çakıcı için de 100 bin imza toplansaydı serbest kalır mıydı" diye sordu.

12.05.2018-18:03 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-18:14) MHP Lideri Bahçeli'den Kritik Soru: Alaattin Çakıcı da Serbest Kalır Mıydı?

MHP lideri Bahçeli, Twitter üzerinden gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için yapılan "Serbest kalsın" çağrısına tepki gösterdi. 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olan isimlere atıfta bulunup, "100 bin imza alırsa Çakıcı için de aynısı olacak mı?" diye sordu.

"MİLLİ RUH VE AHLAKA KATEGORİK BİR DARBE OLARAK KAZINDI"

İşte Bahçeli'nin tweet'leri:

PKK'nın siyasi kolu da cezaevindeki kişiyi Cumhurbaşkanı adayı ialn etti. Vatan hainlerinin, Ülkücü katillerinin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi bile demokrasi tarihimize, milli ruh ve ahlaka kategorik bir darbe olarak tarihe yazıldı. Millet bu olayları elbette aklına yazdı.

"DEMİRTAŞ'IN SERBEST KALMASI İÇİN YOĞUN BİR KAMPANYA SÖZ KONUSU"

FETÖ ve PKK etkindir! Öyle ki, hükümlü ve sabıkalı PKK'lı Demirtaş'ın serbest bırakılması için yoğun bir çaba söz konusudur. Yusuf Has Hacib der ki: "Ev almak istersen komşusunu araştır, yer almak istersen suyunu araştır." Cumhurbaşkanı adayı olmak için kimlere sorulduğu ise açıktır.

MİLLET İTTİFAKINA SERT SÖZLER: BUNLARDAN İHANET ÇIKACAKTIR

HDP imza toplamaya lüzum hissetmedi, çünkü TBMM'de vekilleri vardır. Diğerleri ise CHP ve FETÖ'nün çağrı ve uğraşları ile imzalarına ulaştı. Yani 100 bin imzayı alan adayım diye piyasaya çıktı. Millet ittifakıymış, bunlardan olsa olsa ihtilaf ve ihanet olacaktır.

"ÇAKICI İÇİN AYNI KAMPANYA YAPILACAK MIYDI?"

Peki, ülkü ve devlet sevdalısı olan, davalarının gözü kara mertleri olarak tanınan örneğin Alaattin Çakıcı, örneğin Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday olsa idi, bu yiğitlerimiz için de cezaevinden çıkmaları için bir kampanya olacak mıydı?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal