MHP Lideri Bahçeli'den Çok Sert Dolar Açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından dolarla ilgili açıklamalar yaptı. Bir papazın bahane edilip operasyon yapıldığını söyleyen Bahçeli, "Papaz bahanesi ile terör estiriliyor" dedi.

10.08.2018-19:40 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-19:44)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dövizdeki artış ile alakalı sosyal medya üstünden paylaşım yaparak, "Papaz bahanesiyle terör estiriyorlar." dedi.

Bahçeli sosyal medya sayfasından şunları paylaştı:

"Vicdan sahibi her vatandaşımız, vatan ve milliyet hislerine sahip her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir oyunla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz bırakıldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye'yi sanal ve sahte kumpaslarla savurmak, hatta sindirmek uğraşındalar.

Dövizdeki artış tehlike hudutunu geçmiş halde! Gelişmeler doğrultusunda ekonomi alarm veren bir eşiğe gelmiş durumda! Makroekonomik parametreler bozulma işareti gösteriyor. Türkiye istikrarsızlığın batağına çekilmek isteniyor. Ekonomide dış kaynaklı bir plan devreye sokuluyor!

Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle artırarak Türkiye'nin düşmesi amaçlanıyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı sebep göstererek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz'da yarım kalan hainliğin bitirilmesi amaçlanıyor."

"BUNA BOYUN EĞEMEYİZ"

"Küresel angajman ve ittifakları sorgulamanın, yeni ekonomik yaklaşımda da ifade edildiği gibi, kararlı durmanın, kuvvetli refleks ve güçlü stratejilerle ekonomik cephemizi tahkim etmenin tam vaktidir.

Dövizin artış kaynağı ekonomik değil, siyasi ve diplomatik şantajlardır. Buna da boyun eğmeyiz, eğmeyeceğiz.

ABD; İran'a yaptırım kararı alır, Türkiye'ye parmak sallar. Suriye'de mevzi yitirir, Türkiye'yi suçlar. S-400 füzelerinin alınmasını kabul edemez, Türkiye'yi sıkıştırır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal