MHP Lideri Bahçeli'den Andımız Açıklaması: Mümkün Hale Gelmiştir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay 8. Dairesi'nin 'Öğrenci Andı' kararıyla alakalı açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Yargı süreci bitirilmemiş olsa da andımızın okutulması artık mümkün duruma gelmiştir. Yargı kararının uygulanmasıyla alakalı sorumluluk bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'ndadır." dedi.

20.10.2018-18:22 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-18:35) MHP Lideri Bahçeli'den Andımız Açıklaması: Mümkün Hale Gelmiştir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay 8. Dairesi'nin 'Öğrenci Andı' kararıyla alakalı açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Yargı süreci bitirilmemiş olsa da andımızın okutulması artık mümkün duruma gelmiştir. Yargı kararının uygulanmasıyla alakalı sorumluluk bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'ndadır." sözlerini kullandı.

"ANDIMIZIN OKUTULMASI MÜMKÜN HALE GELMİŞTİR"

Yargı süreci bitirilmemiş olsa da, okullarımızda Andımızın okutulması artık mümkün duruma gelmiştir. Yargı kararının uygulanmasıyla alakalı sorumluluk bundan böyle Milli Eğitim Bakanlığı'ndadır.

"ÇÖZÜLME SÜRECİNİN KARANLIK DÖNEMİNDE ANDIMIZ KURBAN SEÇİLMİŞTİ"

Çözülme döneminin en karanlık döneminde Andımız kurban edilmişti. "Ne Mutlu Türküm Diyene" seslenişi her taraftan silinmiş ve kazınmıştı. Bu vaziyet tabiki yanlıştı, vahim bir sapma durumuydu. Kabullenmemiz olanaksızdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal