MHP Lideri Bahçeli, Meclis Başkanlığı Pazarlığı İddialarına Son Noktayı Koydu!

MHP'nin, Cumhur İttifakı karşılığında Cumhurbaşkanı'ndan Meclis Başkanlığını talep ettiği iddialarına cevap veren Devlet Bahçeli "Pazarlığımız olmaz" dedi.

04.12.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-12:33)

MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP'nin, Cumhur İttifakı karşılığında Cumhurbaşkanı'ndan Meclis Başkanlığını talep ettiği iddialarına cevap veren Bahçeli "Pazarlığımız olmaz" dedi.

Grup toplantısı ardından açıklamalar yapan Bahçeli şunları kaydetti;

"MHP OLARAK GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ"

Cumhur İttifakı'nın yerel idareler seçiminde nasıl uygulanacağı hususunda gerçekleştirilen görüşmede AK Parti'den ve MHP'den iki idareci toplantı yapmıştır. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye gelmesi ile beraber MHP ile görüşme talebi olursa görüşmeye hazır olduğumuzu söylüyorum.

"PARTİZANCA DEĞİL, AKILLICA BİR YOL İZLENMELİDİR"

Şu anki çalışma 30 belediye başkanı üstünde yoğunlaşıyor. Her şey dikkate alınmaktadır. Partizanca değil, akıllıca bir yol takip edilmektedir.

"MHP'DE PAZARLIK SÖZ KONUSU OLMAZ"

Her defasında ifade ediyorum, MHP'de pazarlık söz hususu olmaz. Partimizin karşısında bir pazar vardır, her türlü sebze orada vardır ve isteyen alıp satabilir. Fakat bizim partimizde böyle şey olmaz.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: TAVŞAN

Kılıçdaroğlu'nun Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) gazetesinde 'Türkiye'nin Demokratları Yalnız Bırakılmamalıdır' başlığı altında yayımlanan makalesine tepki gösteren Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu neyin demokrasisinden bahsediyor?' dedi.

Bahçeli, şu şekilde devam etti:

'Almanya'yı ziyaret eden Kılıçdaroğlu ya nereye savrulduğunu bilmiyor ya da tutsak alındığından sesi çıkmıyor. Kılıçdaroğlu, tavsiyem olsun. Her aklına geleni işleme. Her ağacı taşlama. Allah muhafaza, far görmüş tavşana dönersin. Senin o zihniyetini HDP'de kurtaramaz, çürük İYİ Parti'de kurtaramaz.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal