MHP Lideri Bahçeli EYT Düzenlemesine Neden Destek Vermediklerini Açıkadı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli EYT düzenlemesine neden destek vermediklerini açıkladı. Bahçeli, "EYT'nin bugünkü ekonomik koşullarda değeri 700 milyarı görecek. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama taraftarıyız" dedi.

29.10.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:26) MHP Lideri Bahçeli EYT Düzenlemesine Neden Destek Vermediklerini Açıkadı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da yapılan Osmaniye Vakfı'nın etkinliğinde gazetecilerin gündem ile alakalı sorularını cevapladı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) alakalı da açıklamalar yapan Bahçeli CHP, İYİ Parti ve HDP ile yan yana olmak istemediklerini söyleyerek, "EYT'nin bugünkü ekonomik koşullarda değeri 700 milyarı görecek. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama taraftarıyız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli EYT ile alakalı şu sözleri kullandı:

"Diğer muhalefet partileri ile aynı yerde olmak istemiyoruz. İP, CHP ve HDP ile yanyana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme arzusunda. Biz bu duruşlarını kabul etmiyoruz. EYT meselesinde MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı yapılmıştır. Bu meselenin, bugünkü ekonomik koşullarda değeri 700 milyarı görecek. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama taraftarıyız. Meclis araştırması açılması hususunda MHP fikirlerini saklı tutmakla beraber çekimser oy kullanmıştır" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal