MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tuluyhan Uğurlu'yu Dinlemesini İstedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say'ı dinlemeye gitmesinin ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli'den de bir öneri geldi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tuluyhan Uğurlu'yu da Külliye'ye davet edip dinlemesini istedi.

21.01.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-08:43) MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tuluyhan Uğurlu'yu Dinlemesini İstedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine gitmesiyle alakalı açıklamalar yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'a, sanatçı Tuluyhan Uğurlu'yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edip dinlemesini tavsiye etti. Bahçeli'nin öneriyle ismi gündeme gelen Tuluyhan Uğurlu sosyal medyada gündem oldu.

BAHÇELİ: DAVETİ ANLAMLI BULDUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine gitmesiyle alakalı açıklamalar yapan Bahçeli, "Gerçekten memnuniyet duydum. ABD'li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi açısından özel bir anlamı olduğu fikrindeyim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fazıl Say'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çağırmasını da anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını kuvvetlendireceği fikrindeyim." dedi

"BİR TEMENNİ VE TAVSİYEM VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tuluyhan Uğurlu'yu da davet etmesini öneren Bahçeli, "Bu hususta bir temennim ve tavsiyem var. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Tuluyhan Uğurlu'yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çağırıp Türk senfonisini, bir diğer ismiyle büyük Türkiye Senfonisini dinleyip dinletirse çok manalı, çok değerli, çok isabetli olur düşüncesindeyim." sözlerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarının sonrasında sosyal medyadan Tuluyhan Uğurlu ile alakalı çok sayıda paylaşım gerçekleştirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal