MHP Lideri Bahçeli, 6 Kişiyi Erdoğan'a Şikayet Etti!

Hürriyet yazarı Hande Fırat, çok konuşulacak bir iddiayı gündeme taşıdı. Fırat, ittifakı bozmaya çalıştıkları iddiası ile MHP'nin 6 AK Partili kişinin adını Erdoğan'a verdiğini söyledi.

24.10.2018-11:11 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-11:00) MHP Lideri Bahçeli, 6 Kişiyi Erdoğan'a Şikayet Etti!

Yerel seçimlerde ittifak kurmaları beklenen AK Parti ve MHP'den ard arda yapılan açıklamalar siyaset gündeminde deprem etkisi yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin yerel seçim öncesi karşılıklı konuşmalarla 'ittifak yok' mesajı vermesi, tartışmaları da yanında getirdi.

"BAHÇELİ, 6 KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ"

Herkes bu aşamaya gelinmesinin nedenlerini merak ederken Hürriyet yazarı Hande Fırat, gündemi sarsacak bir iddiayı gündeme taşıdı. MHP'li bir kaynağından çok kritik bilgiler aldığını söyleyen Fırat, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ittifakın bozulması için özel gayret sarf ediyorlar" diyerek 6 kişinin adını verdiğini iddia etti.

İşte Hande Fırat'ın köşesindeki alakalı bölüm;

Öne sürülene göre Bahçeli son görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Yanınızdaki altı kişi ittifakın bozulması için özel gayret sarf ediyor" dedi ve bu altı kişiyi bir bir saydı. MHP'li kaynağım, benimle de paylaştığı altı üst düzey kişinin iki partinin işbirliğini bozmak için gayret sarf ettiğine inanıyor. Bu adları önümüzdeki günlerde halka açıklayıp açıklamayacaklarına bakacağız.

Esas merak edilen ise karşılıklı eleştiriler, fikir ayrılıkları, sert açıklamaların sonrasında iki liderin devam edecek mesajı verdiği Cumhur İttifakı'nın mecliste nasıl çalışacağı... MHP'li üst düzey idareci, "Memleket konularında, Türkiye'nin beka probleminde MHP her zamanki stratejilerini sürdürür" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal