MHP, İstanbul'daki Her Sandık İçin Bir Avukat Görevlendirdi

MHP'de seçim seferberliği başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla İstanbul'daki her sandık için bir avukat görevlendirildi.

18.06.2019-13:31 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-16:36)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hafta sonu İstanbul ziyaretinin sonrasında teşkilat çalışmalarını hız verdi. Bahçeli, İstanbul İl Başkanlığı’nda basına kapalı bir toplantı yaptı. Toplantıda 11 Mayıs’tan itibaren parti olarak İstanbul’a mitili attıklarını anımsatan Bahçeli, MHP’nin en alt kadrosundan en üst kadrosuna dek bütün teşkilatları ile sahada olduğunu söyledi. İstanbul seçimi için kritik haftaya girildiğini söyleyen Bahçeli teşkilata çalışmalarının hızlandırılması emrini verdi.

HER SANDIK BAŞINDA HUKUKÇU OLACAK

MHP, İstanbul seçimi için avukatların olduğu bir merkez kurdu. 23 Haziran’da İstanbul’da 31 bin 124 sandık kurulacak. Her sandık için ayrı ayrı görevlendirilen avukatlar seçim sonuçları kesinleşinceye dek sandık başında bekleyecek. Avukatlar, sandık başı işlemlerinde hukuki destek verecek. Öte taraftan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İstanbul seçimlerini Ankara’da, MHP Genel Merkezi’nde takip edeceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal