MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: İstanbul'da CHP, İYİ Parti, HDP, PKK, FETÖ İşbirliği İçinde

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İstanbul seçimlerinde CHP, İYİ Parti, HDP, PKK, FETÖ'nun iş birliği içinde olduğunu söyledi.

04.06.2019-15:30 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-15:24)

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "İstanbul seçimlerinde CHP, İYİ Parti, HDP, PKK, FETÖ iş birliği durumundadır. Bu iş birliği, Türkiye'nin istiklalini, istikbalini ve istikrarını bozmaya dönük bir çabadır." dedi.

Partisinin Manisa İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma programına katılan Akçay, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Bayramın hemen sonrasında tekrar İstanbul seçimlerine odaklanacaklarını söyleyen Akçay, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri ile ABD ve bazı Avrupa devletlerinin açık açık bir belediye başkanı adayına desteğini açıkladığını söyledi.

"LANET OLSUN SİZİN DESTEĞİNİZE DİYEMİYORLAR"

CHP ve İYİ Parti'nin, terör örgütlerinin bu destek açıklamasına tepkisiz kaldığını söyleyen Akçay, şöyle dedi:

"Bunlar da ağızlarını açıp da 'Ya lanet olsun sizin desteğinize, biz terör örgütünün desteğini istemiyoruz. Allah sizin belanızı versin.' diyemiyor. Bugüne dek bu hususta gıkı bile çıkmayan bir CHP ve İYİ Parti var. HDP diye PKK uzantısı olan bir parti açık açık yüzlerine, 'Bizim sayemizde kazandınız, bizim dediklerimizi yapacaksın.' diyor. 'Yahu sen kimsin?' diyebilen yok. İstanbul seçimlerinde CHP, İYİ Parti, HDP, PKK, FETÖ iş birliği durumundadır. Bu iş birliği, Türkiye'nin istiklalini, istikbalini ve istikrarını bozmaya dönük bir çabadır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal