MHP Genel Başkanı'ndan AP'ye Sert Tepki

MHP Genel Başkanı'ı Devlet Bahçeli Avrupa Parlamentosu ve dün Yeni Zelanda'da gerçekleşen cami saldırısını ele aldı.

16.03.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-08:58) MHP Genel Başkanı'ndan AP'ye Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Avrupa Parlamentosu'nun adlığı Türkiye ile müzakerelerin durdurulm ası kararını eleştirdi. Avrupa Parlamentosu'nu Türk Milleti'ni korkutmaya çalışmakla suçladı.

Avrupa Parlamentosu'nun bu kararını siyasi bulduğunu dile getiren Devlet Bahçeli, ülkemizin bekası için vatandaşlarımızın seçimlerde bunları göz önüne getirmelerini istedi.

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYORLAR!

Avrupa Parlamentosu'nu Türk Milleti'ne şantaj yapmakla itham eden Bahçeli Türk Ulusu'nun bu tarz tehditleri yemeyecek bir millet olduğunu söyledi.

SALDIRININ ARKASINDAKİ AKIL ORTAYA ÇIKARILMALI

Genel Başkan Bahçeli, Yeni Zelanda'da gerçekleşen terör saldırısının arkasındaki karanlık güçlerin başta Yeni Zelenda Hükümeti olmak üzere batılı devletler tarafından ortaya bir an önce çıkarılmalı ve cezalandırılmalıdır dedi.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Terör saldırısının arkasındaki güçlerin öyle yada böyle ortaya çıkacağını ve bedelini ödeyeceklerini söyleyen Bahçeli, bunun bir uluslararası insanlık suçu olduğunu bu sebeple tüm dünya devletlerinin ortak bir problemi olduğunu dile getirdi.

Türk ve İslam düşmanı karanlık güçlerin sadece Türkler ve Müslümanlar için değil bütün dünya için tehdit olduğunu söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal