MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Bayram Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajda "Kucaklaşmak varken birbirimize sırt çevirmek, birbirimizden kopmak vebaldir, tarihi bir yanlıştır" dedi.

10.08.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 10.08.2019-11:55) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Bayram Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı sebebiyle Twitter'dan mesaj yayımladı. Kucaklaşmak varken insanların birbirlerine sırt çevirmesinin, birinden kopmasının tarihi bir yanlış olduğunu savunan Bahçeli, "Türk halkının hak ve çıkarlarını cesaret ve inanmışlıkla savunacağız" diye konuştu.

Devlet Bahçeli, sosyal medyadan bayram mesajı paylaştı. Bahçeli, mesajında şu sözlere yer verdi:

"BİRBİRİMİZDEN KOPMAK VEBALDİR, TARİHİ BİR YANLIŞTIR"

"Unutmayalım ki, küslüklerin yaygınlaşması, dargınlıkların yoğunlaşması, gönüller arasına mesafe ve engellerin koyulması hiç kimseye bir şey kazandırmayacak, bilakis kaybettirecektir. Kucaklaşmak varken birbirimize sırt çevirmek, birbirimizden kopmak vebaldir, tarihi bir yanlıştır. Nerede yaşarsa yaşasın halkımızın her güzel evladının Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Ağır krizler altında umut ve huzur arayan gönül ve kültür coğrafyalarımızda varlık mücadelesi veren kardeşlerime en iyi dileklerimi sunuyor, bayramlarını tebrik ediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal