MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yeni Parti İddialarına Sert Çıktı: İhtiyaç Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son zamanlarda gündemde olan yeni parti iddiaları ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Türkiye'nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır" dedi.

02.03.2019-11:32 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-11:13) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yeni Parti İddialarına Sert Çıktı: İhtiyaç Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya sitesi Twitter'da, yeni parti iddiaları ile alakalı sert açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Eski ve erdemsiz bir blokun yeni parti çalışmaları hakkında gün aşırı spekülasyonlar gerçekleştirilmekte, vadeler biçilmekte, bir dip akıntı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bilinmelidir ki, Türkiye'nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine gereksinimi vardır" sözlerini kullandı.

Bahçelinin Twitter üstünden yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Türk halkı meşru ve muazzam iradesiyle yönetim sistemini değiştirmiştir. Bu müessir değişiklik ülkemizin övüncü olmuş, önünü açmış, prangalarını sökmüş, muhtemel risk ve tehlikeleri en aza düşürmüştür. Çok şükür Türkiye diriliş, toparlanış ve yükseliş kulvarına girmiştir.

"YENİ BİR PARTİYE DEĞİL, YENİ HÜKÜMET SİSTEMİNİN KÖKLEŞMESİNE İHTİYAÇ VARDIR"

31 Mart sonrasına yönelik olası senaryolar tedavüldedir. Eski ve erdemsiz bir blokun yeni parti çalışmaları hususunda gün aşırı spekülasyonlar olmakta, vadeler biçilmekte, bir dip akıntı kurulmaya çalışılmaktadır.

Bilinmelidir ki, Türkiye'nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine gereksinimi vardır.

İşi gücü tezvirat ve polemik olan bazı mahfiller durmaksızın bir soruyu canlı tutuyorlar! Yanıtı aranan soru ise şudur: Cumhur İttifakı beklediği başarıya varamazsa MHP Lideri ne yapar, ne der? Hatta yerli ve yabancı yatırımcılar dahi ne diyeceğimi merak ediyorlarmış.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal