MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kurmaylarını Uyardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerinin ardından kurmaylarını topladı. Bahçeli, kurmaylarına bir çok konuda uyarılarda bulundu.

26.06.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-10:32)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam Başkanlık Divanı'nı toplayarak İstanbul seçimleri ile alakalı açıklamalar yaptı. Toplantıda, İstanbul'da MHP'nin seçim çalışmalarını koordine eden Genel Başkan yardımcıları, Bahçeli'ye detaylı bir rapor verdi.

Seçmen iradesine saygı duyulması gerektiğini yineleyen Bahçeli'nin ortada bir başarısızlık varsa önümüzdeki dönemde nedenlerinin konuşulması gerektiğini, verilerin incelenmesi gerektiğini söyledi.

ÖZEL GAYRETLERİ VAR

MHP lideri Bahçeli, seçimin sonrasında Cumhur İttifakı'nın dağılacağı doğrultusunda algı operasyonları yapılabileceğine değinerek, kurmaylarını bu hususta dikkatli olmaları için uyardı. Türkiye Gazetesi'nin aktardığına göre, 31 Mart seçimleri öncesinde üç büyük kentin kaybedilmesi halinde Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'nin tartışmaya açılacağına dönük açıklamalarını anımsatan Bahçeli ''İnşallah haklı çıkmam fakat bu tartışmaları ortaya atmak için özel bir çaba içindeler'' dedi.

HEDEFLERE ODAKLANIN

Bahçeli'nin önümüzdeki dört yıl süresince seçim olmayacağını ve bu süreçte asıl hedeflere odaklanılması gerektiğini söylediği de bildirildi.

Öte taraftan MHP liderinin kurmaylarını, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile alakalı yaptığı görüşme ile alakalı bilgilendirdiği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal