MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bu Seçim Teröristle Vatan Sevdalısın Mücadele Edeceği Kritik Bir Seçimdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti-MHP Ankara ortak mitinginden halka seslendi. Devlet Bahçeli konuşmasında seçimleri işaret ederek ''Bu sadece yerel bir seçim değil, teröristle vatan sevdalısının mücadele edeceği de önemli bir seçimdir.'' dedi.

23.03.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-15:22) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bu Seçim Teröristle Vatan Sevdalısın Mücadele Edeceği Kritik Bir Seçimdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti-MHP Ankara ortak mitinginde önümüzdeki seçimlerin; dolandırıcılarla, teröristlerle, vatan hainleriyle mücadele edecekleri bir seçim olduğu ve vatan sevdalısı olarak bu seçimleri bekamız için her davanın üzerinde tuttuklarını ifade etti.

BU KİRLİ İTTİFAKA SANDIKTA TOKAT ATACAĞIZ!

Millet İttifakı'nın seçimlere 8 gün kalmasına rağmen ittifakta olduğu partileri hala halka açıklayamadığını ve perdenin arkasında ülkenin bekasına düşman fikirlerin toplandığını, böyle bir ortamda vatan sevdalıları olarak bu kirli ittifaka ve üyelerine sandıkta had bildirmeleri gerektiğini söyledi.

SADECE BELEDİYE SEÇİMİ DEĞİL, BEKAMIZIN İSTİKBALİNİ DE SEÇECEĞİZ

Ankara'yı terörist ittifaklara bırakmayacaklarını ve bu onurlu şehri asla teröristlerin yönetemeyeceğini söyleyen Bahçeli, bu seçimleri sadece belediye seçimleri olarak görmemek gerektiğini çünkü zillet ittifakının amacının birkaç belediye değil ülkenin bekasının düşmanları oldukları ve bu sebeple derhal hadlerinin bildirilmesi gerektiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal