MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Karantinaya Alındı!

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, beraberinde çalıştığı bir kişide coronavirüs tespit edilmesi üzerine hastaneye sevk edildi.

07.04.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-08:26) MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Karantinaya Alındı!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, beraberinde çalıştığı bir kişide coronavirüs tespit edilmesi üzerine hastaneye sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan Feti Yıldız, partinin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olarak görev yapmaktadır.

"DUALARINIZI ESİRGEMEYİN"
Feti Yıldız, sosyal medya hesabı Twitter’dan coronavirüs şüphesiyle hastanede olduğunu paylaşırken şu ifadeleri kullandı, “Covid-19 virüsü sebebiyle hastaneye yatırılıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Allah'a emanet olun” 

TESTİ SONUÇLANDI
Bir süre sonra testleri sonuç gösteren MHP Hukuk ve Feti Yıldız'ın corona olmadığını Milliyetçi Hareket Partisi Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker duyurdu.

KARANTİNAYA ALINDI
Çeliker, konuya yönelik gerçekleştirdiği duyuruda şu açıklamayı yaptı: “MHP Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız beyefendi COVİD -19 teşhisiyle değil, kendisi negatif çıkmıştır. Yanında görevli bir arkadaşımızın pozitif çıkması sebebiyle tedbiren karantina altına alınmıştır” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal