Mezarlıkta İntihar Girişimi

Antalya’da psikolojik sorunları olan O.A., mezarlıkta ağaca iple kendini asarak intihar etmek istedi. Kabir ziyaretine gelenler tarafından boğazındaki ip kesildi.

19.10.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-16:58) Mezarlıkta İntihar Girişimi

Antalya’da psikolojik sorunları olan O.A., mezarlıkta ağaca iple kendini asarak intihar etmek istedi.  Kabir ziyaretine gelenler tarafından boğazındaki ip kesildi.

Edinilen bilgilere göre Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. bunalıma girdiği iddia edilen O.A., eline aldığı naylon çamaşır ipiyle Muratpaşa'daki Konuksever Mezarlığı’nda büyük bir ağacın altına geldi. Ağaca hazırladığı iple boynundan kendini astı. Kabir ziyaretine gelenler O.A.’nın boğazındaki ipi kesti. Olay sağlık görevlilerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. O.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Daha Öncede bunalıma girdiği belirlenen O.A’nın  intihar için falezlerin üstüne çıktığı ve polisler tarafından ikna edildiği belirtildi. O.A.’nın cinayetten 15 yıl hapis yattığı ve 8 ay önce tahliye olduğu belirtildi.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal