Metrolarda Neden İnternet Hizmeti Yok?

İYİ Parti'li İBB Meclis Üyesi Vedat Taylan Yıldız, İstanbul'daki metrolarda internetin olmasını istedi. Ancak bu önlemin altında yatan asıl sebep terör eylemlerine karşı vatandaşı korumak.

17.09.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-11:45) Metrolarda Neden İnternet Hizmeti Yok?

İBB Meclis oturumunda, gündem harici konuşmalarda açıklama yapan İYİ Parti'li meclis üyesi Vedat Taylan Yıldız, insnaların metroda yolculuk yaparken, internetin çekmemesi hususunda söz aldı.

Yıldız, bu kesintinin sebebinin terör saldırılarına önlem amaçlı olduğunu bilmezmiş gibi 'Bu konu, 16 milyon İstanbullunun, metroda seyahat ederken, dünya ile bağlantısının kopması konusu. Bu konu, 16 milyon İstanbullunun, internetten kopuk, dünya ile irtibatı olmadan geçirdiği iletişimsiz vakitlerin konusu' ifadelerini kullandı.

 

PEKİ NEDEN METRODA İNTERNET YOK?

İYİ Parti'li ismin metrolarda internet önerisinin altı aslında boş. Zira, internet aracılığıyla uzaktan kontrol edilen patlayıcılar nedeniyle Türkiye'de metrolarda internet servisi verilmiyor.

Özellikle İstanbul genelinde metrolarda internet erişiminin olmamasının altında yatan temel neden de olası bir terör saldırısını önleme amaçlı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal