Metrobüsteki Bozuk Ekranlar Vatandaşı Mağdur Ediyor

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) bünyesinde bulunan metrobüslerde, yolcuları bilgilendirmek için kullanılan ekranların çalışmaması mağduriyet yaratıyor.

25.02.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-14:16)

İETT bünyesinde bulunan metrobüslerde yolcuları bilgilendirmek için kullanılan, bilgilendirme ekranlarının düzgün bir şekilde çalışmaması, her gün yüzlerce vatandaşı mağdur ediyor. İnecekleri durağı ekrandan takip etmek isteyen yolcular, ekranların çalışmaması nedeniyle inmesi gerek duraktan sonra ya da önce inerek vakit kaybı yaşıyor.

Haber365 olarak son 1 hafta seyir halinde olan metrobüsleri kontrol ettik. Yolculuk yaptığımız hat üzerinde bindiğimiz birçok metrobüste, yolcuları bilgilendirmek için bulunan ekranların çalışmadığını gördük. Çalışan ekranlarda ise durakların bilgilendirme kısmının aktif olmadığını, sadece reklamların oynatıldığını tespit etti. Gelen zamlar sonrası tepki çeken İBB, bu tür küçük ve önemsiz gibi görülen durumlar sonrası da tepki almaya devam ediyor. Birçok yolcu, durakları ekranda takip edemedikleri için, inmesi gerektiği durağı kaçırarak farklı durakta indiğini belirtti. Ayrıca bazı yolcular da, yine bilgilendirme yapmak için kullanılan anonsların, çalışmaması ya da sesinin az olmasından dolayı da mağduriyet yaşadıklarını belirtti.

Vatandaşlar, güzergah üzerindeki yollardaki sarsıntı nedeniyle bozulan ekranların bir an önce çalışır duruma getirilmesini istiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal