Metrobüs Durağında Kaza, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Darülaceze metrobüs durağında araç bekleyen yolcuya metrobüs çarptı. Yaralanan kişi sevk edilen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

03.01.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-10:36) Metrobüs Durağında Kaza, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Darülaceze metrobüs durağında araç bekleyen yolcuya metrobüs çarptı. Yaralanan kişi sevk edilen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Suel, Şişli Darülaceze Metrobüs Durağı'nda araç beklerken metrobüsün kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, Şişli Darülaceze Metrobüs durağında saat 08.00 civarında gerçeklleşti. Olay yerinde bulunan tanıkların belirttiğine göre, metrobüs bekleyen Mehmet Suel bilinmeyen bir sebeple aniden metrobüs yoluna düştü. Suel o anda Avcılar yönüne giden metrobüsün altında kaldı.

Olay yerindeki vatandaşlar ağır yaralanan yolcuyu metrobüsün altından çıkardı. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri kazazedeye uzun süre kalp masajı uyguladıktan sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Suel hayatını kaybetti.

SEFERLERDE AKSAMA

Diğer yandan kaza sebebiyle Avcılar yönüne giden metrobüs seferlerinde aksama yaşandı. Bir süre yaşanan aksamadan sonra seferler eskisi gibi normale döndü. Metrobüs şoförü ise gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezi'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal