Metrelerce Yükseklikte Salıncak Gibi Sallanan Adanalı

Adana’da vince bağlanan halatının üzerine salıncak gibi oturarak metrelerce yüksekliğe çıkan işçi, salıncak gibi sallanarak yürekleri ağza getirdi.

27.04.2018-14:20 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-14:32)

Adana’da vince bağlanan halatının üzerine salıncak gibi oturarak metrelerce yüksekliğe çıkan işçi, salıncak gibi sallanarak yürekleri ağza getirdi.  

Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan İncirlik Mahallesi’nde kaydedilen görüntülerde sepetli bir vinç kullanmak varken normal bir vincin kancasına bağlanan halatın üzerine oturmuş olan işçinin herhangi bir çalışma ya da iş yapmadan vincin hareket etmesiyle metrelerce yükseklikte sallandığı görülüyor.

TEHLİKE VE EĞLENCE AYNI HALATTA YAŞANDI

Hiçbir önlem ya da koruma güvenliği almadan, metrelerce yükseklikte dakikalarca halat üzerinde duran işçiyi görenler cep telefonu kamerasını kullanarak o tehlikeli anları kaydetti.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan İncirlik Mahallesi’nde bir inşaat alanında kullanılan vinçin operatörü olay yarattı. Hiçbir önlem ya da koruma amaçlı güvenlik tedbiri almadan dakikalarca yüzlerce metre yukarda sallandığını görenler hemen akıllı telefonlarına sarılarak o anları saniye saniye telefonlarının kamerasıyla kayıt etti.

VATANDAŞLARIN YÜREYİ AĞZINA GELDİ

Olay anında cep telefonlarına görüntüleri kaydeden vatandaşların Hiçbir önlem ya da koruma amaçlı güvenlik tedbiri almadan dakikalarca yüzlerce metre yükseklikte sallanan işçinin olası bir kötü durumla karşılaşması  ve de hayati tehlikeye sokabilecek bir aksiliğin çıkması açısından endişelendi. Olayı izleyen ve cep telefonuna kayıt eden vatandaşların işçinin eğlendiği dakikalarda yürekleri ağızlarına geldiği kaydedildi.

Hiçbir önlem ve güvenlik tedbiri almadan, metrelerce yükseklikte dakikalarca halat üzerinde duran işçiyi görenler cep telefonu kamerasıyla o tehlikeli anları kaydettiği belirlendi

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal