Metin Feyzioğlu Baro Başkanlarına Seslendi: Lütfen Girin ve Konuşun

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu baro başkanlarına çağrısını yineledi. Mecliste komisyona çağrıldıkları halde gitmeyen başkanlara seslenen Feyzioğlu, "3 hafta önce teklif somutlaşmamışken Meclise gelmediniz.Lütfen şimdi girin ve konuşun." dedi.

04.07.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-10:06) Metin Feyzioğlu Baro Başkanlarına Seslendi: Lütfen Girin ve Konuşun

Türkiye'nin gündemi son günlerde çoklu baro tartışması oldu. Bazı baro başkanları Ankara'ya yürürken, Adalet Komisyonu bu başkanları meclise davet etti ve konuşma yapmasını istedi. Fakat baro başkanları bu çağrıya olumlu yanıt vermedi.

"LÜTFEN ŞİMDİ GİRİN VE KONUŞUN"

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise baro başkanlarına çağrısını yineledi. Baro başkanlarına seslenen Feyzioğlu, başkanların komisyona gelmesini rica etti ve "Dün Adalet Komisyonu, dileyen 3 baro başkanını konuşmak üzere davet etti. Mecliste bekleyen başkanlar kabul etmediler. Bir kez daha rica ediyorum özellikle Ankara, İstanbul, İzmir başkanlarından. 3 hafta önce teklif somutlaşmamışken meclise gelmediniz. Lütfen şimdi girin ve konuşun." ifadelerini kullandı.

"KENDİ MESLEKİ DAVAMIZI KAZANALIM"

Feyzioğlu daha önce de yaptığı açıklamada, "TBMM'de komisyona çağrıldınız gelmediniz, yine aracılık edelim lütfen gidin konuşun. Diyalog imkanının reddedilmesini doğru bulmuyorum. Diyalog kurmadan dava kazanabiliyor muyuz ki? Kendi mesleki davamızı kazanalım." demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal