Metin Akpınar: Bizim Sayın Cumhurbaşkanımıza Karşı Bir Hareketimiz Olamaz

Sabah saatlerinde Kartal Adliyesinde ifade verdikten sonra Kadıköy'deki evine dönen oyuncu Metin Akpınar: "Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz kat'iyen olmaz." dedi.

24.12.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-18:56) Metin Akpınar: Bizim Sayın Cumhurbaşkanımıza Karşı Bir Hareketimiz Olamaz

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'de katıldığı bir televizyon programında kullandığı cümleler ile gündem olan oyuncu Metin Akpınar, bu sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde Kartal Adliyesi'ne gelip savcıya ifade verdi. 

Kartal Adliyesi'nde ifadesini verdikten sonra yurtışına çıkma yasağı getirilen oyuncu Metin Akpınar, Kadıköy'deki evine döndü. Evinin önünde bekleyen gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Akpınar, "Savcılık görevini yaptı. Bizden savunmamızı aldı. Söylediğimiz sözlerle ilgili yorumlarımızı aldılar. Biz de dilimiz döndüğünce inandığımız doğruları tekrar anlatmaya çalıştık. Bize istinat edilen suçlardan hiç ilgimiz olmadığını anlatmaya çalıştık. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz katiyen olmaz. Biz ülkemizin refahı, milletimizin refahı için tercih ettiğimiz temenni ettiğimiz demokrasiyi anlatmaya çalıştık. Bunları anlattık. Hâkim bey de adli kontrol serbestliğine karar bağladı. Bizi azat ettiler. Ben işimi yaptım, görevimi yaptım." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal