Meterolojiden Sağanak Yağış Alarmı!

Meteorolojiye göre Muğla’nın kıyı kesiminde, öğleden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde ve gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kıyı bölgelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

05.10.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-09:27)

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gündeme aktarılan açıklamaya göre, gün içinde sağanak yağışın, sabah saatlerinde Muğla’nın kıyı kesiminde, öğleden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde ve gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kıyı bölgelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının; iç ve batı bölgelerinde 4 - 6 derece düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik yaşanmayacağı düşünülüyor.

VATANDAŞLARA ÖNLEM UYARISI!

Bunun sonucu olarak bölgede yaşayan vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli  olması ve önlem alması şart koşuluyor. 

Rüzgar, akşam saatlerine kadar Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Afyonkarahisar çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına biçiminde ilerlemesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkat edilmesi öneriliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal