Meteorolojiden Yağış Uyarısı!

Meteorolojiden aktarılan rapora göre Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Sinop, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Malatya'nın kuzey ilçelerinde bugün sağanak öngörülüyor.

28.07.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:15) Meteorolojiden Yağış Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yansıyan açıklamaya göre, bugün yurdun kuzey ve doğu kısımlarında hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Sinop, Kastamonu,
Çankırı, Çorum, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Malatya'nın kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık olması öngörülüyor.

Bunun yanı sıra yağışların, Rize ve Artvin kıyısında yerel olarak şiddetli olması tahmin ediliyor. Söz konusu bu kesminde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması ve önlemler alınması öneriliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişim söz konusu olmayacak. Sıcaklıkların güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, öbür kesimlerde mevsim normalleri civarında olacağı kaydediliyor.

METEROLOJİ UYARDI: FIRTINA MI GELİYOR?
  • Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette,
  • Kıyı Ege ve Marmara'nın güneybatısında kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimleri ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Erzurum, Muş ve Bitlis çevrelerinde güneybatıdan kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına olarak ilerlemesi öngörülüyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal