Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! İstanbul Ve Ankara Dikkat

Meteorolojinin son açıklamalarına göre; İstanbul ve Ankara’da bugün sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

11.10.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-09:40) Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! İstanbul Ve Ankara Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın kuzeyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Çanakkale, Bursa, Muğla, Denizli, Osmaniye, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Düzce, Bolu, Karabük, Tokat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Hakkari çevreleri ile Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı ve Balıkesir'in kuzey bölgelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Yağmurun akşam vakitlerinden sonra Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, İstanbul'un batı kısımlarında yerel olarak şiddetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilerde, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerinde 2 ila 4 derece yükselecek, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar, özellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı, güneydoğu bölgelerinde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette, Marmara'nın batısında yer yer şiddetli olarak (40-60 km/sa) esecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal