Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini ifade edildi.

05.12.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-13:57) Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın perşembe öğle vakitlerinden sonra şiddetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) şiddetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (perşembe) akşam vakitlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Marmara'da rüzgarın bu gece yarısından itibaren şiddetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) şiddetinde fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. Fırtınanın yarın gece vakitlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Kuzey Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren şiddetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) şiddetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir

Güney Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren şiddetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) şiddetinde fırtına, açıklarında 9 (90 km/sa) şiddetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir

Batı Akdeniz'de rüzgarın yarın öğle vakitlerindens onra şiddetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) şiddetinde fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. Fırtınanın cuma günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal