Meteoroloji'den Son Dakika Kar Uyarısı!

Meteoroloji'den sağanak yağış ve kar uyarısı yapıldı. Yağışların özellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile güneydoğusunda karla beraber yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

23.11.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-13:18)

MEteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, yülke çapında parçalı çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Akdeniz (Isparta ile Antalya'nın batı kesimleri dışında), Doğu ve Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Denizli, Konya, Karaman, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yağış bekleniyor.

YER YER KAR YAĞIŞI

Yağışların özellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile güneydoğusunda karla beraber yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan raporlara göre, hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece düşeceği, diğer yerlerde değişmeyeceği bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğudan hafif ve orta, Marmara ve Kuzey Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği bekleniyor.

YÜKSEKOVA KARA BÜRÜNDÜ

Yüksekova ve çevresinde etkili olan yağmur, akşam vakitlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Bir anda bastıran kar yağışı, ilçeyi beyaza bürürken, kar kalınlığı 5 santimetreyekadar çıktı. Yüksekovalılar, sabah kalktıklarında beyaz örtüyle karşılaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal