Meteoroloji'den Son Dakika Hava Durumu

Meteoroloji'ye göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Sakarya, Çankırı, Sivas, Antalya, Hatay, Osmaniye, Adana'nın güney ve doğu bölgelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

02.03.2019-09:25 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-10:38) Meteoroloji'den Son Dakika Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Sakarya, Çankırı, Sivas, Antalya, Hatay, Osmaniye, Adana'nın güney ve doğu bölgelerinde yağışlı havanın hakim olacağı bekleniyor. 

METEOROLOJİ UYARDI

Özellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin yağış alan bölgelerinde karla beraber yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Artvin'in 700 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde kar, doğusunda (Şavşat) yoğun kar (20-40 cm), Ardahan'da meydana gelecek kar yağışlarının ise kuzeyinde (Posof, Hanak ve Damal) yoğun kar, gece vakitlerinden itibaren Hatay ve Osmaniye ile Adana'nın güney ve doğu taraflarında şiddetli sağanak yağış şeklinde olması tahmin ediliyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile beraber yer yer pus ve sis hadisesinin meydana gelmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan raporlara göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı, mevsim normalleri civarında harekeret etmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta şiddette esmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal