Meteoroloji'den Marmara İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Ege bölgelerinde kuvvetli fırtına meydana gelecek. Türkiye'nin doğu yerlerinde ise sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olması beklenmiyor.

02.04.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-10:38) Meteoroloji'den Marmara İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre; Türkiye geneli parçalı ve çok bulutlu; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu ve Tokat yakınlarıında yağmurlu hava etkili olacak. Yağışların; Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak yakınlarında şiddetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç bölgeleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla beraber yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yalşanması beklenmiyor. Yurt çapında mevsim normallerinin altında seyredeceği ifade edildi. Rüzgarın özellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta şiddette, Marmara ve Kuzey Ege'de şiddetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak yakınlarında şiddetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve önlem alınması gerekiği ifade edildi.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 14°C
Parçalı bulutlu

ANKARA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 21°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİNOP °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN °C, 9°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DİYARBAKIR °C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal